Milí priatelia,

nedávno, na základe výziev, ktoré kolovali po sociálnych sieťach sa naše, vtedy Hnutie ONÁS stretávalo s pronárodne orientovanými subjektmi za účelom veľkého spojenia sa nás do mohutnej sily, ktorá by snáď dokázala zmeniť naplánované, protislovenské, likvidačné kroky súčasných zapredaných politikov.

No bohužiaľ, musím konštatovať, že aj medzi týmito ľudmi, ktorí o sebe hlásajú ako sú oni pronárodní, sa našli podaktorí, ktorí nechcú ťahať s nami za jeden povraz. Niektorí sa dali na kandidátky iných subjektov, iní mali zasa také veľké ego, že sa s nami nechceli spojiť, aj keď sa to dohodlo a odhlasovalo…

Práve kvôli tomuto spojeniu, vtedy naše Hnutie ONÁS bolo, ako jediné, ochotné zmeniť náš názov a po dohode, vtedy aj so subjektmi, ktorí potom odišli, schválili a dohodli sa s nami na zaregistrovaní nového mena našej strany: „VLASTENECKÝ BLOK“, pod ktorým pôjdeme všetci spoločne do parlamentných volieb 2023.

Tak ako voda tečie a vietor fúka, čas rozhodol a ukázal nám, kto a ako to naozaj s naším Slovenskom myslí. My, Vlastenecký Blok (Hnutie ONÁS) sme necúvli ani o centimeter, nezmenili sme názor, nezmenili sme náš sľub, nezmenili sme smer našich predsavzatí a cieľov pre záchranu rodiny, kultúry, zdravotníctva, školstva, pre záchranu nášho Slovenska.

Ak to drahí Slováci cítite rovnako, pridajte sa k nám a poďme spoločne k voľbám v septembri 2023 a pomôžme Slovensko postaviť na nohy ako Slovensko hrdé, silné a bezpečné !!!

 

S úctou

Pavol Mindek – republiková rada Vlastenecký Blok

Pridaj komentár