Priatelia,

ak si pozrieme výsledky volieb v niektorých okolitých štátoch, zarazí nás vždy podobné číslo úspešnosti vyhrávajúceho kandidáta či strany. Nie inak tomu bolo aj pri prezidentských voľbách v ČR. Je nemysliteľné, a možno aj trestné, aby sčítavajúci počítačový systém v reálnom čase (dôkaz je v zázname živého vysielania ČT24) odpočítaval (!) hlasy „nevhodnému“ kandidátovi, či strane. Toto sa stalo aj u nás na Slovensku, kde pod zámienkou vypadnutia počítačovej siete, po dvojhodinovom výpadku,  boli potom výsledky úplne inak, než bol reálny on-line priebeh volieb.

Jeden muž kedysi povedal: Nie je dôležité kto tie hlasy dáva, ale kto tie hlasy počíta.

My, Hnutie ONÁS, uznáme každý demokratický a nesfalšovaný výsledok akýchkoľvek volieb, či referenda. No chceme si tieto výsledky skontrolovať a overiť! Ako? Paralelným sčítaním hlasov.

Pripravujeme systém, paralelného overenia výsledkov sčítacích komisií, na ktorom by malo záležať asi všetkým ľuďom ktorí hodili svoj hlas tomu alebo tomu. Bez možnosti akejkoľvek manipulácie tohoto hlasu! Preto chodíme voliť, aby sme ako spoločnosť vyjadrili našu túžbu, našu vôľu, náš názor! Žiadna politická strana, ktorá je momentálne „pri moci“ nemá žiadne právo tieto hlasy manipulovať upraveným software firmy, ktorá je viditeľne naviazaná na záujmy skupín ležiacich mimo územia SR.

Už čoskoro spustíme internetovú stránku paralelného sčítania hlasov.

Pridajte sa k nám a spoločne pomôžme nášmu krásnemu Slovensku.

 

Pavol Mindek

Pridaj komentár