Môžeme si vziať späť, čo nám patrí.

Priatelia, kraj má veľkú silu. Keď budeme chcieť, môžeme postaviť do pozoru každú vládu a nič nás nedokáže nezastaviť. V Trnavskom kraji, je nás viac ako 550 000 tisíc. Môžeme zmeniť spolitizovanú župu, zdravotníctvo a hlavne prehnitý a skorumpovaný systém. Zdravotníctvo bolo tridsať rokov podfinancované, rozkrádané a devastované. Štát sa k lekárom a zdravotníkom správal, ako k otrokom. Zatiaľ čo politici rozkrádali miliardy, lekári a zdravotníci pracovali za almužnu v podmienkach nehodných 21 storočia! Priatelia je to systémové zlyhanie ktoré je nevyhnutné riešiť okamžite. Prvý, kto môže zasiahnuť do tohto procesu je župan!

Dnes, keď sa verejne rozhodli lekári a zdravotníci brániť svoje postavenie a pracovné podmienky, tak politici kričia, ale nekonajú. Za posledné dva a pol roka dalo výpoveď viac, ako päť tisíc lekárov a sestier! Pýtam sa, koho trápia pacienti, ktorí zomierajú bez adekvátnej zdravotnej starostlivosti, nedostatku personálneho a odborného zabezpečenia?

Musíme povedať stačilo! Občan je štát a nie politici! Politici prichádzajú a odchádzajú, ale štát musí ostať. Odmietame zomierať bez zdravotnej starostlivosti, bez úcty lekára k pacientovi, bez úcty pacienta k lekárovi. Bez starostlivosti lekára, chorý človek zomiera. Bez záujmu občanov, zomiera aj chorý štát. Chceme to takto?!
Ja nie! Som pripravený tento nežiaduci stav zmeniť! Zdravotníctvo je mojou prioritou. Pomôžme si navzájom a sme schopní poraziť každé zlo.
Milí krajania, máte to v rukách, už v sobotu 29.10.2022.

S úctou

Ivan Stanovič -kandidát na predsedu trnavského samosprávneho kraja č.8.

Ďakujem za zdieľanie.

Od Palo

Pridaj komentár